Building Smarter IT Infrastructures

In de huidige maatschappij lijkt alles slimmer, sneller en intelligenter te worden. De virtuele wereld maakt het mogelijk dat we een digitale twin bouwen van onze fysieke wereld waarin we bijna alles (ook) digitaal kunnen beleven en besturen. Maar het blijft uiteindelijk ondersteunende techniek om ons als mens te ondersteunen, ons leven makkelijker te maken, beter rentmeesterschap van onze aarde mogelijk te maken en - last but not least - de mensheid vooruit te helpen.

Datacenters, netwerken, mobiele techniek en het internet van mensen en dingen zijn de fysieke representanten van die virtuele wereld die nog altijd door mensen moet worden bedacht, ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd voordat ze überhaupt bruikbaar zijn. En zelfs dan zal techniek nog altijd om een ‘smart’ samenspel met de mens blijven vragen. Tijdens het event geven we u een blik op wat deze trends betekenen voor de maatschappij, organisaties en de mens en de impact op de IT Infrastructuren welke altijd de verbindende factor zullen zijn voor Smart omgevingen.

Staat u aan de vooravond van uw eigen “Smart” implementatie of bent u geïnteresseerd in de ervaringen van deskundigen? Meldt u dan nu aan met bovenstaande registratiebutton.

Dit event wordt georganiseerd door Reichle & de-Massari en is kosteloos te bezoeken.

Agenda:

09:15 – 09:45 

Ontvangst koffie-thee

09:45 – 10:00

Korte introductie

10:00 – 10:45

Smart Cities – Hoe bereid men de infrastructuur voor op zaken als Crowd Control, CCTV, Public WiFi?

10:45 – 11:00

Koffie pauze

11:00 – 11:45

Smart Buildings - Hoe maakt men een netwerk toekomstbestendig rekening houdend met trends, nieuwe technieken en bijdrage CO2 voetprint? Inzicht, overzicht en controle over de fysieke infrastructuur.

11:45 – 12:30

Datacenters – Trends en keuzes infrastructuur met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulaire economie

12:30 – 13:30

Luxe lunchbuffet