Johan Cruijff Arena

In de huidige maatschappij lijkt alles slimmer, sneller en intelligenter te worden. De virtuele wereld maakt het mogelijk dat we een digitale twin bouwen van onze fysieke wereld waarin we bijna alles (ook) digitaal kunnen beleven en besturen. Maar het blijft uiteindelijk ondersteunende techniek om ons als mens te ondersteunen, ons leven makkelijker te maken, beter rentmeesterschap van onze aarde mogelijk te maken en - last but not least - de mensheid vooruit te helpen.

Datacenters, netwerken, mobiele techniek en het internet van mensen en dingen zijn de fysieke representanten van die virtuele wereld die nog altijd door mensen moet worden bedacht, ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd voordat ze überhaupt bruikbaar zijn. En zelfs dan zal techniek nog altijd om een ‘smart’ samenspel met de mens blijven vragen. Tijdens het event geven we u een blik op wat deze trends betekenen voor de maatschappij, organisaties en de mens en de impact op de IT Infrastructuren welke altijd de verbindende factor zullen zijn voor Smart omgevingen.

Staat u aan de vooravond van uw eigen “Smart” implementatie of bent u geïnteresseerd in de ervaringen van deskundigen? Meldt u dan nu aan met bovenstaande registratiebutton.

Dit event wordt ondersteund door Reichle & de-Massari en Partners en is daardoor kosteloos te bezoeken.

Agenda:

9:15 – 9:45

Ontvangst koffie-thee

09:45

Introductie Frank van Kessel, Country Manager Netherlands Reichle & deMassari.

09:55

Wordt alles SMART?
Hans Timmerman, CTO Dell EMC2

10:20

Hoe bereiden we een samenleving voor op Edge, 5G and IoT
Bart Oskam, COO Eurofiber over de connectiviteit van Smart Cities en  het belang van een goede fiber infrastructuur.

10:45

De veranderende rol van Datacenters
Robert de Wit, CEO Sustainable Networks  over de externe invloeden en veranderende rol van datacenters en de noodzaak van een goede infrastructuur en beheer.

11:10

Korte pauze koffie thee

11:30

Wat is het business model van een Smart building?
Ton van Rooijen, CTO Nexton groep, adviseur SMART technieken over de toegevoegde waarde van SMART Buildings.

11:55

Managing IT Infrastructures Smarter
Martin Matse CEO van perf-IT over hoe een infrastructuur wordt beheerd en welke rol “Artificial Intelligence” gaat spelen in het verbeteren hiervan.

12:20

Panel

13:00

Lunch

13:45

Touch the grass sessie

Onze Partners:

R&M Partners