Johan Cruijff Arena

Reichle & de Massari nodigt u uit om bij het R&M Qualified Partner Event 2019 aanwezig te zijn.

Het R&M Qualified Partner Event is aansluitend aan het R&M klanten event met het thema “Building Smarter IT Infrastructures” waarin we onze klanten uitleg geven over “Smart” trends, wat ze betekenen voor de maatschappij, organisaties en de mens en de impact op de IT Infrastructuren welke altijd de verbindende factor zullen zijn voor Smart omgevingen.

Omdat onze Qualified Partners voor ons een essentieel deel uitmaken van deze verbindende factor, willen wij graag deze middag uitleggen hoe wij als organisatie op deze trends inspelen qua strategie en oplossingen, welk verband dit houdt met ons vernieuwde R&M Qualified Partner Programma en hoe we de samenwerking zien met onze partners in de voorkomende projecten.

Om alvast een brug te slaan tussen u en onze geïnteresseerde klanten en prospects, bieden wij u een “walking lunch” aan, samen met de aanwezigen bij het ochtendprogramma en de gelegenheid om, voor wie dat wenst, het gras van de Arena van dichtbij te zien. Als laatste onderdeel van het Qualified Partner Event bieden we de mogelijkheid voor discussie en verdieping tijdens een hapje en een drankje.

Vanwege de impact van de veranderingen en de sterk vergrootte rol van de Qualified Partners in de nabije toekomst, verwachten we van elk van onze Qualified Partners minstens een vertegenwoordiger.

Voor de R&M Qualified Partners is het event kosteloos te bezoeken.

Registreer u nu in om zeker te zijn van een plek.

Agenda:

12:45-13:00

Ontvangst

13:00

Lunch

13:45

Touch the Grass sessie

14:00

Welkomstwoord
Frank van Kessel, Country Manager Reichle & de-Massari Nederland

14:15

Innovaties en partnerships
Innovation officer Huib Pasman J.C. Arena

14:30

Kick-off Qualified Partner programma

15:00

Trends Smart omgevingen en oplossingen

16:00

Netwerkborrel

17:00

Einde